Solceller

Vil du være god mod miljøet og selvforsyne dit hjem med strøm, er solceller en attraktiv og fornuftig investering.Solenergi er en af de grønneste og reneste energikilder, der findes. Når solenergien i en solcelle omdannes til strøm, er der tale om ”grøn strøm” baseret på 100 procent vedvarende energi.

 

En god forretning

Når du køber solceller, vil det med garanti kunne mærkes på din elregning, og du skal ikke bekymre dig om de stigende elpriser. Siden 1980’erne er elprisen steget med mere end 5 procent om året, og det seneste årti med hele 12 procent.

Solceller er samtidig en god investering, fordi de har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Det kan desuden være et rigtig godt supplement til andre energiløsninger som f.eks. et varmepumpeanlæg.

 

Brug strømmen, når den produceres

Med et solcelleanlæg tilpasset dit forbrug, opnår du den største økonomiske besparelse. Den hidtidige nettomålerordning med årsbaseret nettoafregning er erstattet af timebaseret nettoafregning. Det betyder, at det i dag kun er den el fra solcellerne, som du kan forbruge i samme time den produceres, der afregnes til den fulde elpris. Kort sagt brug så vidt mulig selv den strøm, dit anlæg producerer.

 

Service og vedligehold

Har du investeret i solceller, er det en rigtig god ide også at tegne en serviceaftale. En serviceaftale med Verdo er en god investering! Der er nemlig penge at hente i et vedligeholdt anlæg. Vi stiller med de nødvendige værktøjer og kompetencer, der skal til, for at dit solcelleanlæg fungerer præcist, som det skal.

Samtidig tænker vi grønt. Vi ved, at energiforbruget ofte kan nedbringes, hvis solcelleanlægget vedligeholdes korrekt.

 

Vi gør det nemt

Med solceller fra Verdo får du en komplet løsning med paneler, inverter, beslag, installering og montering samt rådgivning hele vejen igennem. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

 

 

Kontakt