Luft til vand varmepumper

Varmepumpe med høj effektivitet

Invester i en klimavenlig luft til vand varmepumpe, hvor du udnytter vedvarende energi og din virksomhed sparer penge.

Din virksomhed kan spare mange penge ved at anvende en klimavenlig og effektiv luft til vand varmepumpe. Det giver gevinst i form af en bedre varmeøkonomi og ikke mindst en mindre miljøbelastning.

 

Nogle af de klare fordele, du kan opnå med en luft til vand varmepumpe er:

  • Besparelse på op til 50 % på varmeregningen
  • Et kvalitetsprodukt baseret på gennemprøvet teknologi
  • En klimavenlig løsning med en reduktion af CO2 udledningen
  • En stabil og pålidelig varmekilde hele året rundt

Varmepumpen optager varmeenergien i udeluften og anvender denne til opvarmning af bygninger og brugsvand. Hos Verdo tilbyder vi varmepumper, der er særligt udviklede til at fungere under danske forhold. Det betyder, at du får en stabil og pålidelig varmekilde hele året rundt. Ved temperaturer under frysepunktet vil effektiviteten være faldende, og det kan være nødvendigt at supplere med f.eks. el stav, eller andet alternativ. En varmepumpe har lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.

 

Verdo samarbejder blandt andet med Vølund, som er markedsledende og har 30 års erfaring inden for produktion af miljøvenlige varmepumper – det sikrer dig et kvalitetsprodukt, der sparer din virksomhed og miljøet for unødige omkostninger.

Vi gør det nemt

Hos Verdo varetager vi hele processen, lige fra rådgivning inden købet, til installation og efterfølgende service og vedligeholdelse.

 

Få lavet en beregning

Lad Verdo beregne de økonomiske fordele for din virksomhed - du vil blive overrasket over, hvor god økonomien er. Hos Verdo arbejder vi med energi til fremtiden, i alt hvad vi foretager os, derfor har vi også specialister, som kan rådgive dig til den mest rentable og grønne investering. Kontakt os med det samme. Her kan du læse mere om luft til vandvarmepumper til private.

 

kontakt